Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 4.1.1
    • Fix Version/s: 4.6
    • Component/s: CiviReport
    • Labels:
      None
    • Is MIH?:
      No
    • Code Sprint:
      No

      Description

      When running the activity report and updating the criteria the report is run on it will carry on running for a long time and then show a message that shows its tried to update the report multiple times. I am attaching a screenshot of this. It also causes multiple dashboard items to be created if you have selected this option when running the report.

      Apologies if this is reported else where I have searched a lot for other people having the same issue.

        Activity

        Hide
        Donald A. Lobo added a comment -

        Is this reproducible on our demo server?
        Show
        Donald A. Lobo added a comment - Is this reproducible on our demo server?
        Hide
        Melanie added a comment -
        No I cant replicate it on the demo server. Do you have any ideas what the issue might be?
        Show
        Melanie added a comment - No I cant replicate it on the demo server. Do you have any ideas what the issue might be?

          People

          • Assignee:
            Donald A. Lobo
            Reporter:
            Melanie
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:

              Development